A Noske Virágkertészet története a múlt század első néhány évtizedéig nyúlik vissza. A Nagyszülők kertészete 1927-ben nyitotta meg kapuit Ráckevén. Akkoriban a fő profilt a haszonnövény-termesztés adta. 

A Nagypapa

 

 

 

 Az évtizedek folyamán - a Szülők kertészkedése alatt - a   kínálat a változó igényekhez igazodva folyamatosan bővült:  a haszonnövényeket pedig szépen lassan felváltották a  dísznövények. 

 A jelenlegi kertész - Noske Róbert - a Fiú - 1992-ben vette át a kertészetet és fiatalos lendülettel a legmagasabb színvonalú kertészeti technika alkalmazásával és a nyugati trendeket követő kereskedelmi szellemmel fejlesztette tovább az örökséget.

 Így ma már a harmadik generáció aktív a kertészetben, növekedik a negyedik generáció és mindannyiuk számára a hagyományok ma is ugyanolyan fontosak, mint egykor. Legfontosabb a minőségi áru és az elégedett vevő.

 Az egészséges, minőségi növényeket – jelenleg közel 3500 m² saját fűtött területen állítják elő - ami garancia a vásárlók számára.


Róza


 

Noske Virágkertészet

 2001 tavaszán a készáru értékesítésére nyílt meg a KertCentrum Kiskunlacházán, az 51-es főút mellett, melyet a feleség Noske Szilvia irányít.

 A KertCentrum állandó ügyfélkörét nem csak cégek, magánszemélyek alkotják, hanem gyakran működnek együtt köz- és egyházi intézményekkel, valamint önkormányzatokkal is. Ráckeve és Kiskunlacháza területén komoly szerepük volt a közterület-rendezésben, a városkép kialakításában is.

 Szakmai kapcsolatrendszerük nemzetközi szintű: Dániában, Olaszországban, Ausztriában és Németországban is vannak olyan cégek, amelyeket partnereikként tisztelhetnek. Céljuk, hogy az üzletet tovább bővítsék, és megőrizzék a következő generáció és vásárlói számára.

 A KertCentrum széles választékkal várja vásárlóit a legnépszerűbb növényektől az igazi ritkaságokig. A kaspós dísznövények, ciklámenek és mikulásvirágok mind a Noske kertészetből kerülnek ki, így minőségükért személyesen kezeskedhetnek.  A KertCentrum megrendelésre rövid határidővel, felár számítása nélkül bármilyen növény beszerzését vállalja.

 Növényeikkel kapcsolatos tartási kezelési  problémáikra biztosan választ kapnak a KertCentrum szakembereitől.

 Az üzletben minden kellék megtalálható, ami az otthoni növényápoláshoz szükséges.

 Térjen be a Noske KertCentrumba!

 

 

KertCentrum hírlevél

Szeretné, hogy kertje és növényei még szebbek legyenek? Iratkozzon fel hírlevelünkre! Csak egy percébe kerül és garantáltan nem marad le semmiről!