"Klasszikus hangulat, merész tánclépés"

Új ciklámen fajta a hazai piacon- 

Merjen Ön is tenni egy lépést... Vigyen új formát a megszokott Ciklámen

kínálatba, ezzel az egyedülálló megjelenéssel

• Kompakt, zárt forma, fodros virág és levél

• Négy világos és négy sötét árnyalat gazdagítja
  a kínálatot

Válassza Ön is a minőséget!

Fedezze fel újra a nagyanyáink ablakaiban viruló cikláment, amely ismét divatos!

Az új színekbe és csomagolásba bújó ciklámen méltán vívta ki magának a legújabb trendekben az előkelő helyet hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik és hosszan díszíti lakásunkat. Ezüstös levelei között nyílnak a szép illatos virágok, amelyek egész télen át gyönyörködtetnek. 

A Noske ciklámenek többféle cserépméretben, színben és összeültetésekben is kaphatóak.  

A ciklámen szeptembertől januárig virágzik. Ilyenkor érdemes ablakba helyezni - ahogy nagyanyáink is tették -, mert fontos számára a sok fény, és a hideg környezet. 10-15 foknál melegebb környezetben, a bimbók lehullanak, és a levelek sárgulnak. Ezért hűvös helyre tegyük a cserepét és lehetőleg alulról öntözzük, mert a gumó nem szereti, ha víz éri, de ügyeljünk, hogy a kaspóban ne álljon meg alatta a víz. Ősztől tavaszig tápoldatozzuk rendszeresen, hetente egyszer. Januárban, ha elvirágzott, vegyük vissza a locsolást, és hagyjuk a növényt pihenni. Ilyenkor az összes tápanyag visszahúzódik a gumóba. 

Tavasszal ültessük át friss földbe, majd tegyük ki a kert vagy terasz egy árnyékos részére és öntözzük rendszeresen, igény szerint. Nyáron nem virágzik, de szép levelével díszít. Ősszel újra vigyük be, és kezdjük el tápoldatozni.

 

 Ide kattintva a sokoldalú princettiáról olvashat

 A bőséges virágözönhöz használjon profi aktív műtrágyát! Részletek itt